IZDAVANJE FINA CERTIFIKATA

Privredna banka Zagreb d.d. uvodi Fina poslovne certifikate koji omogućuju jedinstveni pristup::

  • PBZCOM@NET usluzi internetskog bankarstva za poslovne subjekte te
  • uslugama koje dobivaju sve veći značaj u svakodnevnom poslovanju poslovnih subjekata:
    • državni servisi (e-Porezna, e-Mirovinsko, e-Carina, e-Zdravstveno) i
    • e-servisi Fine (RGFI, e-REGOS, WEB-BON, Registar koncesija, e-Blokade).

Državni i e-servisi Fine

Implementacija Fina poslovnih certifikata omogućuje brzo, lako i sigurno on-line poslovanje s državom.

U Republici Hrvatskoj dostupno je više servisa koji omogućuju poslovanje s državom putem Interneta. Suvremeni trendovi u internetskom poslovanju u idućim mjesecima i godinama još će više intenzivirati razvoj novih servisa te će poslovnim subjektima omogućiti ubrzanje i uštedu resursa.

Putem Privredne banke Zagreb d.d. moguće je ugovoriti e-servise Fine po cijeni od 50 HRK + PDV mjesečno.

Državne servise moguće je ugovoriti nakon dobivanja Fina certifikata u svakoj pojedinoj državnoj instituciji koja pruža uslugu (npr. Porezna uprava itd.). Državni servisi su za ugovaratelja besplatni.

Korištenje Fina certifikata

  • svi korisnici PBZCOM@NET usluge koji već imaju Fina certifikate izdane ili obnovljene nakon 11. ožujka 2013. godine (u Fini ili nekoj drugoj banci) mogu koristiti PBZCOM@NET uslugu bez kupnje novog Fina certifikata u Privrednoj banci Zagreb d.d.
  • oni korisnici PBZCOM@NET usluge koji ne posjeduju Fina certifikat za nastavak korištenja usluge trebali bi ugovoriti Fina certifikat na najbližem PBZ Sinergo desku po cijeni od 120 HRK + PDV godišnje

Ugovaranje Fina certifikata

Sukladno Fininim procedurama za izdavanje certifikata u Privrednoj banci Zagreb d.d., prilikom prelaska na Fina certifikat postojeći korisnici PBZCOM@NET usluge moraju osobno doći na PBZ Sinergo desk kako bi potpisali dokumentaciju za izdavanje Fina certifikata, odnosno obrazac "Zahtjev za ugovaranje usluga elektroničkog bankarstva Privredne banke Zagreb d.d. za poslovne subjekte i dodjelu ovlaštenja za krajnje korisnike" (za preuzimanje elektroničkog obrasca kliknite na link).

Natrag na vrh stranice